Udruga BSWireless Brodski Stupnik

Baner
Početna Forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Rezultati utrka LFS Sezone Proljeće 2010
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1234
TOPIC: Rezultati utrka LFS Sezone Proljeće 2010
Re:Rezultati utrka LFS Sezone Proljeće 2010 2 Years, 2 Months ago Karma: 2
Može još malo viceva ?
mladen
Expert Boarder
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male mladen.barac1@gmail.commladen.barac1@gmail.com" /> Birthday: 08/07
The administrator has disabled public write access.

Re:Rezultati utrka LFS Sezone Proljeće 2010 2 Years, 2 Months ago Karma: 3
hahahahaha!!!!!!

oderat koga?
Fakat si mislio da smo ipak za nijansu lošiji nego si mislio
Pod temperaturom su ti jedino gume bile a od sezone se odustaje zbog loše "offline" konkurencije jer nam nedonose ništo novog na stazi.
Naprotiv mi se ponašamo i preozbiljno kada je riječ o jednoj igrici (ja ju u ni jednom segmentu ne zovem igricom) a to što i ti nekonkurentan za prvom mijesto pa tražiš alibi u nekoj bolesti i izjavom da smo mi djeca to ti neprolazi.
I gdje nađe onih 60% majke ti!!

Baj d vej Zagiju kapa dolje jer nije kriv što mu veza nedozvoljava odesti trku do kraja a u ostalom on i nije sporan.
gogy
Senior Boarder
graphgraph

Re:Rezultati utrka LFS Sezone Proljeće 2010 2 Years, 2 Months ago Karma: 16
hahaha kakva glupost, hahaha o sunce ti jebem žarko kakve gadosti ti RS pišeš...
Jadni mi da nisi pod temperaturom i da voziš 100% mogao bi komotno i nevozit kvalifikacije krenuti zadnji i pobijediti....to je jedna stvar! Ja koliko znam-ispravi me ako griješim jer sam možda tupav mislim da je cilj završiti utrku po mogućnosti prvi a ako ne prvi onda sa što boljim rezultatom ali definitivno nije cilj oderati trojicu na startu. Nije ti možda palo na pamet frajeru da se na startu pazi na vožnju tako da nedođe do lupanja pa takvi "vozači" kao ti i mogu nekoga oderati. Budi vozač, odvezi utrku, kreni četvrti ili peti i završi utrku kao prvi i onda možeš pisati da si nekoga odero...
djoko
Expert Boarder
graphgraph

Re:Rezultati utrka LFS Sezone Proljeće 2010 2 Years, 2 Months ago  
Ovo je stvarno smiješno , ako vam je ovako lakše ja priznajem da sam više nego 3 puta lošiji od vas svih ali isto tako priznajem da je vas par ovdje šaka iskompleksiranih kretena (svaka čast iznimkama ) . Čemu prepostavka da samo zato što sam iz Zagreba ja vas smatram seljanima? Počnite vozit aute i prestanite igrat igrice , ja da sam punoljetan sigurno nebi gubio vrijeme sa vama na LFSu. Imam veliku želju dokazati vama 3ici da nemate pojma , nakon 1h ukupne vožnje na stazi uopće biti konkurentan je iznenađenje . Nemoram se pravdati , ako vi nevjerujete da sam bio bolestan ni nemorate , mislio sam da će ovaj LFS kup bit odlična stvar ali ispostavilo se da neće čisto zato što ste prebahati da bi primjetili neke stvari , ta titula brzih u LFSu vam ne znači previše u životu , neznam zašto ste mene tak napali zbog tog famoznog izlaženja usred utrke jer kolko me sječanje služi tog je bilo i u prvoj trci , ponavljam da nisam bio tolko ujeban zdrastveno nebi izlazio.... Pozdrav ostatku poštenih na forumu....
RenaultSport133

Re:Rezultati utrka LFS Sezone Proljeće 2010 2 Years, 2 Months ago Karma: 16
Definitivno si u pravu o idolu moj, zvijezdo vodiljo kroz mukotrpne sezone utrkivanja... o RS-u- Rising Sun-u, vodiljo bezvrijednim ličinkama koje su se usudile s tobom utrkivati i hvala ti na mudrošću tvojih riječi koje će biti duboko utkane u naše misli i koje će krasiti buduće sezone a isto tako će sa nevjerovatnim ponosom biti ugravirane u svaki budući pokal koji će dobiti sljedeći prvak našega toliko sitnog i bezvrijednog natjecanja za vašu svetost a amebe kao što smo mi, ali smo opet počašćeni što nas je božanstvo u obliku RS 133 posjetilo i prosvijetlilo!
Hvala ti još jednom božanstveni ase jer će tvoje riječi i djela nama atomima trkačkog svijeta biti kao biblija, i vjeruj mi da ćemo se prije svake utrke buduće sezone koje Vi holy raceru nadam se nećete pohoditi pomoliti i uzdati u mudrost Vaših riječi i djela. Biti ćemo iznimno tužni zbog izbivanja vaše svetosti ali ćemo uspješno i to preživjeti...
djoko
Expert Boarder
graphgraph

Re:Rezultati utrka LFS Sezone Proljeće 2010 2 Years, 2 Months ago  
Nema na čemu , pozdrav
RenaultSport133

Go to topPage: 1234

Brojač posjeta

mod_vvisit_counterDanas160
mod_vvisit_counterJučer521
mod_vvisit_counterOvaj tjedan320
mod_vvisit_counterProšli tjedan3847
mod_vvisit_counterOvaj mjesec19133
mod_vvisit_counterProšli mjesec22109
mod_vvisit_counterUkupno (od 05.2009)600818

Google oglasi