Udruga BSWireless Brodski Stupnik

Baner
Početna Forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Majstori općine Brodski Stupnik
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 12
TOPIC: Majstori općine Brodski Stupnik
*
Majstori općine Brodski Stupnik 1 Year, 11 Months ago Karma: 12
Ideja je da na stranici općine Brodski Stupnik imamo popis majstora i njihove kontakte - imat ćemo popis registriranih privrednika (pozivam navedene da mi pošalju tekst i slike o svojoj firmi ako hoće da stavim na stranicu), ali bih volio i da imamo imenik i neregistriranih majstora - recimo koga zvati ako vam slavina kapa, ili ako vam treba zavariti nešto na ogradi, ako vam treba utičnicu zamijeniti, ulje u autu zamijeniti, prozor popraviti...

Zato molim sve koji poznaju ili su i sami majstori da ovdje objave o kakvim se majstorima radi, njihovo ime i telefon (može i e-mail ako ga koriste) - naravno - uz dopuštenje majstora.

Onda ću ja listu objaviti na web stranici općine Brodski Stupnik na www.brodski-stupnik.hr
admin
Admin
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male cile.sb@gmail.comcile.sb@gmail.com" /> Birthday: 03/29
Last Edit: 2010/06/18 21:06 By admin.
Proud member of NO MA\'AM - National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
The administrator has disabled public write access.

Re:Majstori općine Brodski Stupnik 1 Year, 11 Months ago Karma: 12
Evo ja ću prvi:

Dražen Klisurić, servis računala, instalacija operativnog sustava (Windows, Linux), nadogradnja računala, pomoć pri kupnji računala, instalacija programa, izrada web stranica. Kontakt: 095/921-7259, cile.sb@gmail.com

Kume, Sale, Šoštariću objavite i svoje podatke...
admin
Admin
graph
Proud member of NO MA\'AM - National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

Re:Majstori općine Brodski Stupnik 1 Year, 10 Months ago Karma: 0
Pozdrav,

Na službenoj stranici Općine staviti obrtnike, zadruge i tvrtke, ali ne i fušere (bez obzira koliko kvalitetni bili). Popis takvih slobodno ostaviti na ovom forumu jer je to korisna informacija.
zrendula
Fresh Boarder
graphgraph

Re:Majstori općine Brodski Stupnik 1 Year, 10 Months ago Karma: 16
pa zašto ne i "fušere", nisu to ljudi koji bi tim poslom zgrnuli milione i oštetili nekakvog obrtnika iz sela...
u velikoj većini slučajeva obrtnik takav posao koji bi odradili "fušeri" nebi ni htjeo prihvatiti jer mu je to presitno!
ideja je čisto ta da se može nekoga pozvati kad voda kapa li ga kapa ili obraditi prozor nakon plastične ili drvene stolarije i za to uzeti nekoliko kuna!
izgleda Cile da si i ti "fušer" kada mi dođeš kompić reinstalirati ... šta bih trebao u Brod negdje voziti kompjuter pošto u selu nema ni jedan obrt registriran za obavljanje te djelatnosti?!
bezveze....
djoko
Expert Boarder
graphgraph

Re:Majstori općine Brodski Stupnik 1 Year, 10 Months ago Karma: 0
Pozdrav,

Pa zato sam i napisao da taj popis ostane ovdje na forumu kao korisna informacija, ali ipak na službenoj stranici nije red da ima popis onih koji rade na crno. I ja fušam, ali u zadnje vrijeme posla je sve manje (naplativog).
Mislim da postoji limit, iznad kojeg postoji moralna obaveza da se prijavi prihod radi oporezivanja (napisao sam moralna jer nitko ne kažnjava takav rad na crno - nemaju na osnovu čega - jer nije pravna osoba).

Ako netko radi klesariju na crno ne mogu ga kazniti, ali ako tebe uhvate s radnikom koji nije prijavljen, e onda ima da to osjetiš po novčaniku.

Neću se pretjerivati oko ovog.

Lijep pozdrav iz Đurđevca (s posla)
zrendula
Fresh Boarder
graphgraph
Last Edit: 2010/06/29 15:02 By zrendula.

Re:Majstori općine Brodski Stupnik 1 Year, 10 Months ago Karma: 12
admin
Admin
graph
Last Edit: 2010/06/29 15:13 By admin.

Go to topPage: 12

Brojač posjeta

mod_vvisit_counterDanas163
mod_vvisit_counterJučer521
mod_vvisit_counterOvaj tjedan326
mod_vvisit_counterProšli tjedan3850
mod_vvisit_counterOvaj mjesec19136
mod_vvisit_counterProšli mjesec22109
mod_vvisit_counterUkupno (od 05.2009)600821

Google oglasi